Good morning

Hallaa
Nå  kjeder jeg meg og har egentlig ikke noe og blogge om men. I går var jeg somsakt i sverige; og så kjøpte jeg meg rettetang som jeg brukte i dag, og klarte og brenne meg på men er♥ veldig fornøyd. mmen ja, nå skal jeg ta litt bilder som kommer ut etterpå♥
FORTSETT OG SENDE IN SPM HER .


Skal du noe i dag?

♥Julie♥


God kveld!

Heihei.
I dag har jeg vært i sverige, og jeg kjæpte rette tang, godis og brus som jeg sitter og koser meg med nå.
Så sitter jeg også og koser meg med H & M kattalogen, har kryssa av ganske mange ting jeg øsker meg.
haha, ikke lite det nei.  Men fortsett og sende inn spørsmål HER.


Har du noen planer for sommerukene som er igjenn?
♥Julie


Spørrerunde!

Heei.
Nå er det da spørrerunde, så jeg håper dere har noe og spørre meg om. Dere kan spørre meg om alt mellom himmel og jord, men det kan hende jeg stryker noe som jeg synes er personlig. Jeg håper det blir litt mange spm for det er ikke morsomt og ha spørrerunde hvis jeg bare får 5 spm liksom, så jeg håper det er noe dere lurer på. jeg vet ikke helt åssen det blie med video eller tekst men vi får se.♥


Noe du lurer på?♥

♥Julie♥


Dagen i dag! Bilder del #1

Heluu. ♥
 Nå har jeg og Eveline tatt bilder♥ som er litt under her, men jepp, har egentlig inegn ting og blogge om.
Eveline kom i går og skulle ligge over, vi var alene hjemme til sent på kvelden men vi koste oss med film og litt gosis vi..♥
Foressten så kommer svaret på konkuransen litt senere i dag jeg vet hvem som vinner♥ og dere burde glede dere.
 Nå skal jeg se på Thea og Hanne sin video♥Love it♥
 her er da bildene vi har tatt:

Det var over halv parten av de redigerte bildene de andre kommer en gang♥
 Syntes?
♥Julie♥


bilder fra igår med Thea !

hallo! 

igår møtte jeg Thea, vi tok litt bilder og litt sånn . Så dro vi på kino, den var sykt morsom. Ikke rart når jeg å Thea hadde latter krampe hele filmen for den stolen Thea satt i, knirka  bare hun begynte å le !♥ haha! 

deler bildene med dere jeg... ENJOY! :- ) haha, Thea !!! 
alle bildene er tatt av Thea :- ) 

hva syns duuu ? 

♥Julie & Thea♥
juliellu = bloggstjernami

hellu,hellu??

snakket med søte Julie i telefonen akkuratt og vi avtalte at vi skulle møtes imorgen. Kjempe lenge siden vi har sett hverandre nå, så det blir utrolig koselig å høre stemmen hennes og ikke minst LATTEREN . Foressten jeg heter Thea , og har bloggen thealafoto!

Vedder på at det blir noen bilder ( mange ) imorgen, Julie skal kanskje sove over også. Jeg gleder meg bare mer å mer nå, savna deg alt for lenge. :- ( 

dette er til julieee♥

julie er herlig,snill,søt og ubeskrivelig! alle minnene med julie er helt fantastiske , ingen vil jeg glemme uansett! jeg å du ble først kjent i  4 klasse. men jeg ble mer og mer med deg i 5 klasse, noe som jeg er ufattelig glad for nå idag !  

jeg husker spesielt et minne av oss to som var sommer'en 2010!

jo jeg å julie var på bading på hytta, også syklet vi opp igjen . og selfølgelig der sto det en haug med sauer stående . jeg er livredd for de, btw ! men ja. så sa julie nå sykler vi ikke fort opp denne bakken, men jeg skal love dere det ble fart på meg. den ene mamma sauen begynte å løpe etter meg, og var sikkelig sur. og jeg tok nesten en tour de france spurt opp bakken for å ikke bli spist opp. og selfølgelig har ikke julie glemt dette så , det er nok ikke siste gangen jeg hører om hytta og sauen..  minner er minner! 

du skal vite alt jeg alltid vil være like glad i deg, på hvilken måte du er på ! begge to forstår hverandre's humor så det er nok ikke siste gangen vi ler sammen i livet våres ! ♥

jeg å julie har også en sang sammen, og den sangen minner meg så om alle minnene jeg har hatt sammen med herlig julie !  

her er den ; 

også må dere til slutt nyte noen bilder av herlige,pene julie !♥

loveyou♥

kommer til å si det flere ganger, sannheten er at der er true! 


♥- thea

Hanne og Julie photoshoot.

Helluen, nå sitter jeg og julie å hører på det voices. Ja, det er da Hanne som blogger. Vi var ute å tok litt bilder i sta. Legger ut de her så, enjoy !

 

 

(fint med vått hår :S)

(v ble med et anna bilde også ; )

Da skal jeg og julie spise rips, nammmi. Ja dere kommer sikkert til å se mer av meg. Snakkes søte leserer til julie!

Hanne
Det skal vist kanskje skje noe likevel!

Heei.♥
 Jeg har da snakket med ei søøt jente akkurat nå og vi skal kanskje finne på noe etterpå. gleder meg sykt, er så lengesiden vi har møtt hverandre og den søøte jenta heter da Hanne jeg har et bilde av henne lengere ned i innlegget♥.
Hvis Hannemiin kommer så blir det vel noen bilder og litt diverse så det kommer litt sene
Hun er ikke helt sikker på om hun rekker det for hun har en del ting og gjøre i dag men håper på ett treff..♥

Og det vi forhåpentlig vis kommer til og gjøre mest er at hanne sier noe sykt morsomt så får vi latterkrampe i flere minnutter, eksker det hanne..
 Søøt jente eller hva?♥

♥Julie♥


Outfitt_i dag 2011

Hei.
Som dere kanskje ser på overskriften  aner ikke jeg hvilken dato det er for tiden. Nå sitter jeg og spiser en supergod tacobaguette, kanskje ikke så inntresant men har virkelig ikke noe anet og blogge om. Idag skal jeg ha med meg kameraet over alt og det blir enkelt for jeg tror jeg ikke skal noe spesielt i dag. 
En ting til jeg MÅ ha svar på, hva vil dere se mer av på bloggen min, noe jeg mangler eller noe sånt pliiz,si fra.hehe, gadd ikke lage noe anet.
♥Julie♥


konkuransen!

Heei.
 Jeg har da en konkuranse nå som du kan se her og kanskje du vil bli med selv. Det jeg skulle si er at det ikke er helt klart når konkuransen blir kåret, men plutselig en dag kommer det fram hvem som vinner, jeg er ikke halv veis i tellingen så det er ganske boring for dere og vente sikkert men gjerne tips noen venner som har blogg så kanskje de vil være med, og når vinneren er kåret skal alle som har deltat få en kommentar.
  Det hadde vært supert om du ville stemme på en av mine kjoler HER pliiiz, du får tre kommentarer for det. ( hadde vært fint om du kunne skrive i kommentarfeltet at du har gjort det).
Jeg har da vert borte noen dager og det er pga at jeg har lånt camping vogn sammen med fam, og har vert der i tre dager. Det eneste vi har gjort er vel og sykla laange turer og gått laange turer i fjellet. sporty familie, hehe neida.
men jeppjepp. og foresten burde dere skjekke denne bloggen HER denne jenta er verdt en finfin kommentar loveu

GOOD BY. HA EN FORTSATT FIN KVELD

 ♥Julie♥


Mange filmer a gitt! ( konkuranse)

Heei
 Jeg driver da og stabler alle filmene våre etter alfabetisk rekkefølge og skriver de opp i alfabetisk rekkefølge:) morsomt( nei) . Det som var påenget er at du skal gjette hvor mange filmer vi har., den som kommer nermest får vurdering og 1 kommentar på hvert innlegg i en uke. Det eneste du trenger og gjøre er og skrive hvor mange filmer du tror vi har med tall og skrive en fil du anbefaler til meg. her er bilde av film- stablingen:
VIKTIG: DET ER BARE LÅV TIL OG GJETTE EN TALL LIKSOM F.EKS 100 IKKE 50,100 ELLER 90 BARE ET TALL

ikke fine bilder i det hele tatt( ikke redigert) sorry, bare tok de fort i stad.

noen så ganske barnslige filmer og.
klarer du og gjette nermest på hvor mange filmer vi har?  
Gjett i veg, kårer den nermeste en eller anen dag.

 ♥Julie♥


Sparer og opdatering!

Heei.

i dag tror jeg det ikke blir sykkeltur likevel men det får gå. sykla i går så..
 Men Nå har jeg da bestemt meg for og kjøpe ny linse til kameraet og det blir 70-300 tror jeg. har ikke penger i det hele tatt enda men.lekeplassen med noen søøte små i spania.

♥Julie♥


Good morgen..

God morgen dere. I dag blir det chopping, lang sykkeltur  , så møter jeg vel sikkert noe etterpå. Har vært i spania noen dager så det kommer noen bilder om det lit lenger ned. Sikkert ikke s¨å mange bilder menmen. I dag har jeg da bestemt meg for og lage et sån passe langt innlegg, så vi får se åssen det går.  Ja, da har ikke jeg noe mer og blogge om så er er bildene. jeg tar det i store bilder jeg hvis det ikke har noe og si for dere. Det står for det meste tekst på bildene, men skal forklare litt.


ojeah..


Vi var på kjøpesenteret, og spiste mat, det var fult av resturanger på taket på kjøpesenteret. også måtte jeg prøve litt forskjellig.

Pappa som tok det heldige bildet der:)


her er da jeg som tryner i den ballennammm

vil ha sån!!Hva synes du om innlegget og bildene??   

dere får se hva jeg kjøpte meg i spania når jeg kommer hjem fra chopping< salg på h&m hørte jeg så får vel smiske litt med mamma:) snakkes

 


hits