juliellu = bloggstjernami

hellu,hellu??

snakket med søte Julie i telefonen akkuratt og vi avtalte at vi skulle møtes imorgen. Kjempe lenge siden vi har sett hverandre nå, så det blir utrolig koselig å høre stemmen hennes og ikke minst LATTEREN . Foressten jeg heter Thea , og har bloggen thealafoto!

Vedder på at det blir noen bilder ( mange ) imorgen, Julie skal kanskje sove over også. Jeg gleder meg bare mer å mer nå, savna deg alt for lenge. :- ( 

dette er til julieee♥

julie er herlig,snill,søt og ubeskrivelig! alle minnene med julie er helt fantastiske , ingen vil jeg glemme uansett! jeg å du ble først kjent i  4 klasse. men jeg ble mer og mer med deg i 5 klasse, noe som jeg er ufattelig glad for nå idag !  

jeg husker spesielt et minne av oss to som var sommer'en 2010!

jo jeg å julie var på bading på hytta, også syklet vi opp igjen . og selfølgelig der sto det en haug med sauer stående . jeg er livredd for de, btw ! men ja. så sa julie nå sykler vi ikke fort opp denne bakken, men jeg skal love dere det ble fart på meg. den ene mamma sauen begynte å løpe etter meg, og var sikkelig sur. og jeg tok nesten en tour de france spurt opp bakken for å ikke bli spist opp. og selfølgelig har ikke julie glemt dette så , det er nok ikke siste gangen jeg hører om hytta og sauen..  minner er minner! 

du skal vite alt jeg alltid vil være like glad i deg, på hvilken måte du er på ! begge to forstår hverandre's humor så det er nok ikke siste gangen vi ler sammen i livet våres ! ♥

jeg å julie har også en sang sammen, og den sangen minner meg så om alle minnene jeg har hatt sammen med herlig julie !  

her er den ; 

også må dere til slutt nyte noen bilder av herlige,pene julie !♥

loveyou♥

kommer til å si det flere ganger, sannheten er at der er true! 


♥- thea


Så fint skrevet<3

Og tusen takk for kommentaren Julie<3


Kommenter dette innlegget:

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits